De wereldzeeën worden vervuild door plastic flessen die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook voor onze persoonlijke gezondheid. Op dit moment worden er per jaar alleen al in Nederland 550 miljoen wegwerpflessen gekocht. Wij willen hier verandering in brengen door ons te focussen op een gezonde levensstijl, een schoner milieu en duurzame oplossingen. Deze fles is speciaal ontworpen om te vullen met water, overal mee naar toe te nemen en om eindeloos te blijven hervullen.

 

Met de lekvrije dop neem je het flesje makkelijk overal mee naar toe. De fles is gemaakt van extra hard borosicilate (laboratorium) glas dat net als de dop in de vaatwasser kan. De dop is bpa vrij en vrij van andere schadelijke stoffen die vaak in plastic zitten zoals weekmakers. De fles is zo ontworpen dat hij geen hoekjes bevat waar bacteriën kunnen groeien. Je kan dit voorkomen door geen water in de fles te laten staan en even om te spoelen voor het hervullen. Als dat niet helpt, kan je de fles ook omspoelen met azijn of met een smal borsteltje schoon maken.

 

Deze fles is dus van sterk glas gemaakt, dit wil niet zeggen dat hij onbreekbaar is. Mocht het gebeuren dat de fles stuk gaan, maak dan een foto van de scherven en bewaar de dop. Dan krijg je van ons een nieuwe. Er zit levenslange garantie op!

 

Waterfles 0,5 L -

€ 16,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1